nl

Molenstraat 10, 5113 GG Ulicoten

Mijn Theeuwes
Melkgeiten Een constante productie is een hoge melkproductie

Melkgeiten Een constante productie is een hoge melkproductie

Er is met zorg een uitgebreid standaard assortiment melkgeiten- en lammerenvoeders samengesteld. De geit is een kieskeurige herkauwer. Theeuwes mengvoeders heeft daarom smaak en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Gezonde dieren, een maximale melkproductie en een hoge levensduur zijn punten waar wij naar streven. Onze samenstellingen worden afgestemd op de leeftijd, productie en conditie van uw dieren en bevatten daarnaast de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen.

Vanuit onze ervaring in de geitensector zijn wij nu perfect instaat om passend voor uw hoogproductieve vee, GMO vrije / VLOG voeders te adviseren en te leveren. Met op maat gemaakte voeders bent u instaat om uw productiedoelen te verwezenlijken aan de hand van ons deskundig advies. Ons uitgebreide assortiment VLOG voeders ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

 

Naast ons uitgebreide assortiment voeders is er tevens de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke voeders voor uw bedrijf te produceren. Met onze praktische insteek, willen we samen werken naar maximale resultaten.