nl

Molenstraat 10, 5113 GG Ulicoten

Mijn Theeuwes
Theeuwes Mengvoeders en Fransen Gerrits samen de toekomst in Theeuwes Mengvoeders en Fransen Gerrits samen de toekomst in

Theeuwes Mengvoeders en Fransen Gerrits samen de toekomst in Belangrijk nieuws!

29 maart 2022 Joris en Victor Theeuwes
Geachte klant en/of relatie van Theeuwes Mengvoeders en Theeuwes Moonen Mengvoeders,

We brengen u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling van ons bedrijf.

We zitten als Theeuwes Mengvoeders in succesvolle jaren die zich kenmerken door autonome groei van ons familiebedrijf. Dat maakt dat we nu in een fase terecht gekomen zijn, waarin we een bijzondere stap zetten om deze positieve ontwikkeling door te kunnen zetten. Vanaf nu gaan we verder als belangrijk onderdeel van Fransen Gerrits BV uit Erp. Door ons aandeelhouderschap in deze strategische samenwerking ontstaat een nog sterker Theeuwes Mengvoeders. Door de Oekraïnecrisis is nog maar eens extra duidelijk geworden hoe belangrijk samenwerking in de voedselproductie is.

 

Ondernemen betekent voor ons ook vooruitkijken naar de toekomst en daar een visie over vormen. Om het bedrijf goed door te laten groeien hebben wij een aantal stappen ondernomen. Het besluit om met Fransen Gerrits deze samenwerking op te zetten is dan ook een weloverwogen beslissing, die heel goed past bij de doelstellingen die beide bedrijven nastreven. We willen in een uitdagende markt dichtbij onze klanten staan en ze op professionele wijze flexibel blijven bedienen. Door de krachten te bundelen ontstaat er een krachtig bedrijf met een goede logistieke verdeling van productielocaties over Zuid-Nederland en de kop van België. In deze combinatie beschikken we tevens over de juiste proeffaciliteiten waarbij we voor toekomstgerichte vraagstukken uit de markt, de meest praktische oplossingen kunnen creëren. Met Theeuwes als bedrijf binnen de club van Fransen Gerrits geven we dus op de beste wijze invulling aan een mooie toekomst voor het bedrijf, onze klanten en de medewerkers.

 

Goede relatie

Er bestaat al lang een goede relatie tussen de familiebedrijven Fransen Gerrits en Theeuwes. Zo zijn we al verenigd binnen de sterke inkoopgroep Centrico en er wordt onderling al langer kennis en productie uitgewisseld. Wij zien grote overeenkomsten binnen beide bedrijfsculturen. Die kenmerken zich door de klantgerichtheid, daadkracht en de no-nonsense aanpak. De visie van beide partijen die voor deze ontwikkeling essentieel is, is meteen ook het meest kenmerkend voor hoe we als ‘Ondernemende voerspecialist’ in de markt willen staan. Door verdere professionalisering kunnen wij naar de toekomst toe op de beste wijze invulling geven aan de behoeften van de agrarische ondernemers en hun vee.

 

Omdat we geleidelijk werken aan verbeteringen, zijn er op korte termijn weinig  veranderingen voor u merkbaar. Wij (Joris en Victor en alle medewerkers) staan voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent.

 

Voor nu willen we van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor het vertrouwen dat u ons geeft!


Bekijk hier de videoboodschap

 

 

Met vriendelijke groeten,

Joris en Victor Theeuwes

" Blijf op de hoogte met onze pers en mail! "