nl

Molenstraat 10, 5113 GG Ulicoten

Mijn Theeuwes
Uitgebreid assortiment VLOG-voeders

Uitgebreid assortiment VLOG-voeders

2 maart 2018
VLOG staat voor Verband Lebensmittel Ohne Gentech. Dit is een Duitse ontwikkeling waarin in de gehele productieketen geen gebruik wordt gemaakt van gentechniek. De vraag vanuit Duitsland naar GMO-vrije melk neemt toe en ondertussen zijn er diverse melkverwerkers die hier invulling aan willen geven.

In VLOG voeders mag enkel gebruik gemaakt worden van GMO vrije soja in plaats van de huidige soja die verwerkt wordt. De sojahullen die veel ingezet worden als ruwe celstof bron in geitenvoeders  mogen ook niet in deze voeders verwerkt worden. Hetzelfde geldt voor bestendige soja en sojaolie. Naast soja is ook maïs een grondstof welke GMO vrij dient te zijn in VLOG voeders.  

Wij hebben speciaal om aan deze vraag te voldoen een uitgebreid assortiment VLOG voeders ontwikkeld. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het optimaliseren op basis van nutriënten wordt er veel aandacht besteed aan de eigenschappen van de diverse grondstoffen in het verteringsstelsel van de geit.

Tags: vlog-voeders geitenvoeders GMO vrije soja Theeuwes
" Blijf op de hoogte met onze pers en mail! "