nl

Molenstraat 10, 5113 GG Ulicoten

Mijn Theeuwes
Vacature Operators gezocht

Vacature Operators gezocht

20 september 2021 Joris Theeuwes
Wij, Theeuwes Mengvoeders in Ulicoten zijn een flexibel familiebedrijf met een positieve kijk op de toekomst en een middelgrote producent van hoogwaardige diervoeders die een hoge servicegraad nastreeft. We zijn met name actief in het zuiden van Nederland en de Belgische kempen. Voor de beste boeren van Nederland en België maken we verantwoorde voeders waar de dieren optimaal van presteren. Jij kunt dus samen met ons mee aan de basis staan van een goed stuk vlees of lekker glas melk.

Vanwege groei zijn we op zoek naar operators (beginnend en doorgroeiend naar allround operator of met ervaring) in ploegendienst. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het complete proces van veevoer maken. Je bent daarbij betrokken vanaf de beoor-deling en inname van grondstoffen, het aansturen van onze moderne fabriek tot de automatische belading van onze eigen vrachtwagens.


Herken jij jezelf hierin?
Je hebt een MBO-opleiding, gevoel voor techniek. Je bent flexibel en een teamspeler. Je weet van aanpakken en overzicht houden. Je neemt graag je verantwoordelijkheid in een team met betrokken collega’s. Is het antwoord “jazeker!”, mooi dan ben je een stap dichter bij solliciteren!


Wat bieden we jou?
Een afwisselende verantwoordelijke baan waarbij je samen met je collega van dienst de fabriek aanstuurt en waarbij je dus ook werkt mét mensen. Intern en extern leiden we je goed op zodat je het proces volledig onder controle krijgt. Uiteraard bieden we je een goed passend salaris.

 

En wat denk je er van?
Nog steeds het gevoel: “Dit kan wel eens iets voor mij zijn”? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Joris Theeuwes.


E. joris@theeuwes.nl
T. 013-5199651  of  06-20265493

 

Tags: vacature operator
" Blijf op de hoogte met onze pers en mail! "