Lammeren
Zij verdienen het allerbeste

De geboorte van een lam is een bijzondere gebeurtenis. Het begin van een nieuw leven waarin jullie samen groeien. Het stimuleren van maximale (jeugd)groei is dan ook meteen een van de doelstellingen van Theeuwes Mengvoeders.

Samen werken aan een nóg betere generatie melkgeiten is waar Theeuwes voor staat. Vanuit onderzoek, praktijkproeven en praktijkervaring streven wij continue naar verbetering wat betreft onze opfokvoeders en voerstrategie. Hierbij staan diergezondheid, groei en arbeidsgemak centraal.

Theeuwes biedt een totaalpakket van voer & advies. Van kunstbiest tot melkpoeder, een uitgebreid assortiment smakelijke opfokvoeders en advies op gebied van voeding, diergezondheid, klimaat en stalinrichting.

Meer werkplezier, minder werk

De werkdruk op geitenbedrijven ligt relatief hoog. Daarom heeft Theeuwes bij de ontwikkeling van haar lammeren opfokbrok ‘arbeidsgemak en werkplezier’ gecombineerd met ‘meer resultaat en minder kosten’. Het enige wat van de geitenhouder gevraagd wordt is; zorgen dat de voerbakken gevuld blijven zodat de lammeren het voer onbeperkt op kunnen nemen. Dit resulteert in optimale groei, een zichtbaar betere gezondheid, vrolijke lammeren en een blije boer(in).

Neem contact op met een van onze geitenspecialisten en geef jouw lammeren een goede start!

  

Melkgeiten