Vleesvarkens

Als vleesvarkenhouder is het voor u belangrijk om kwalitatief veel goede varkens af te leveren. U streeft naar een hoge groei en lage voerkosten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten dat een hoge groei en lage voerkosten hand in hand gaan. Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Let op, de lage voerkosten ontstaan na het creëren van een hoge groei, niet andersom!

Het Theeuwes voerpakket levert voor alle type varkens, omstandigheden en afzetmarkten het geschikte voer. Dankzij onze kennis van de Belgische varkenshouderij hebben we een voorsprong bij het maken van voer voor Pietrainvarkens. Een belangrijke component van de voeders van Theeuwes is gefermenteerde maïs (CCferM). Dat staat garant voor kwaliteit, zekerheid en gezondheid. 

Op maat voeren

Ook in het voeren met bijproducten is Theeuwes onderscheidend. Niet alleen kunnen we voor iedere klant een recept op maat maken, ook koppelen we alle relevante informatie hieromtrent terug naar de varkenshouder. Samen werken we aan het beste rantsoen met topresultaten als gevolg.

Minder mest-afvoerkosten

Door op eigenwijze slim gebruik te maken van ons productieproces en van unieke enzymen, zijn we in staat om de mestproductie van uw dieren aanzienlijk omlaag te brengen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

HET IS VRAAG EN AANBOD, NIET ANDERSOM