Melkvee
Maatwerk is het toverwoord!

Het hedendaags melkvee zijn topatleten! Zo worden ze bij ons ook benaderd. Door marktontwikkelingen, wet en regelgeving, en zeker ook door uw en onze passie als ondernemer om de prestaties alsmaar te verbeteren, wordt er heel wat gevraagd van deze dames. Hoogproductief melkvee, topatleten, vragen een duidelijk specifieke aanpak. Wij doen geen concessies aan een rantsoen. We maken het voor u op maat! Het is onze taak om een specifiek voer te leveren wat aansluit bij de gevraagde prestaties / doelen van zijn of haar koeien.

Door de inzet van enkel hoogwaardige grondstoffen, snel en flexibel te sturen in de samenstelling op bedrijfsniveau waar nodig, voorzien wij uw melkvee van het beste voer. Daarnaast denken wij ook aan u als ondernemer door een aanzienlijke arbeidsbesparing voor u na te streven. Bent u benieuwd, neem dan gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld wanneer het voor uw bedrijf zinvol is om additieven toe te passen. De mogelijkheden zijn groot door een breed scala aan bedrijfsspecifieke toepassingen. U kunt hierbij denken aan het voeren van ontsloten granen tot levende of dode gisten, van pensbestendige vetten in de brok tot biotine, niacine etc.

Door onze praktische aanpak zijn we instaat om te achterhalen wat er in de koe gebeurt. Door dagelijks veel mest uit te zeven, en met onze handen, letterlijk de mest te analyseren, krijgen we een goed beeld van de vertering. Deze informatie, samen met de gegevens van het rantsoen en de melkcontrole zijn voor ons leidend voor de te bepalen voerstrategie.

Vanuit onze ervaring in de geitensector zijn wij nu ook perfect instaat om passend voor uw hoogproductieve vee, GMO vrije / VLOG voeders te adviseren en te leveren. Met op maat gemaakte voeders bent u instaat om uw productiedoelen te verwezenlijken aan de hand van ons deskundig advies. Ons uitgebreide assortiment GMO vrije voeder voeders ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.